multiplate-sigla

Ce sunt pavajele pietonale din plastic Multiplate?

Multiplate este un sistem de pavele drenante pietonale din plastic cu dimensiunile 55,5×55,5×1,2 cm, dotat cu un sistem inovator brevetat de picioruse-articulatie ce se adapteaza la conformatia suprafetei pe care se monteaza.

 

Avand o constructie modulara, pavajele din plastic Multiplate se monteaza extrem de simplu. Sistemul Multiplate este antialunecare, potrivit pentru mersul cu pantofi cu toc si este disponibil in mai multe variante de culoare: verde, negru si gri.

Gratie numeroaselor perforatii ce permit trecerea aerului si a apei, suprafata ramane mereu uscata si usor de curatat.

Multiplate este un produs modular si flexibil realizat din plastic reciclat. Este solutia ideala pentru a crea insule sau poteci pe diferite tipuri de suprafata cum ar fi gazon, nisip, pamant compactat, ciment.

Foarte practic de montat si usor de demontat si transportat, sistemul Multiplate permite repozitionari repetate.

Montajul pavajelor de plastic

Montajul este un joc de copil!

Dispuneti elementele Multiplate cu gaicile de fixare la dreapta si in jos.

Uniti placile suprapunand gaicile de fixare si apasand cu o forta moderata cu mana sau un ciocan de plastic. Pentru a fixa gaicile pe suprafete neregulate sau moi folositi o placa de lemn pentru contra-apasare.

Continuati montajul atasand placile in randuri orizontale de la stanga la dreapta, de sus in jos.

Caracteristici
multiplate-caracteristici-tehnice
Flexibilitate si adaptabilitate la suprafata de montaj.multiplate-flexibilitate-1 multiplate-flexibilitate-2

Picioruse-articulatie ce confera un nivel maxim de flexibilitate si adaptabilitate.

Sistem de prindere intre module robust si fiabil ce permite un montaj rapid.

Dilatarea la caldmultiplate-palet

Atentie: utilizarea in locuri susceptibile la variatii termice sau la expunerea directa la soare poate provoca curbarea temporara a pavajului.

Prevedeti rosturi de dilatare in astfel de situatii.

 

Despre Pontarolo

Pontarolo Engineering S.p.a. face parte dintr-un consortiu de firme implicate in industria constructiilor de peste 50 de ani. Firma a luat fiinta in provincia italiana Pordenonenone si de-a lungul anilor a crescut gradual si sigur. Principalul obiect de activitate al grupului este cercetarea si dezvoltarea de tehnologii noi pentru domeniul constructiilor ce sunt mai intai aplicate in propriile santiere. Fiind ea insasi o firma de constructii, Pontarolo Engineering S.p.a. este in masura sa aprecieze cel mai bine nevoile si problemele industriei constructiilor. Combinand experienta vasta in domeniu cu cele mai avansate tehnologii, compania este capabila sa ofere proiectantilor si constructorilor o gama larga de produse inovatoare realizate conform celor mai inalte standarde de calitate. Astfel, se aduc imbunatatiri sistemului traditional de constructii pentru a corespunde celor mai recente cerinte din punct de vedere al standardelor legale.

Pontarolo Engineering este o companie dinamica, formata dintr-o echipa foarte motivata de experti iar de-a lungul anilor a primit numeroase premii si laude ca dovada a recunoasterii de care solutiile Pontarolo se bucura pe plan international. Forta companiei sta in fuziunea intre cercetare si aplicatie si in capacitatea de a transforma rezultatele cercetarii in patente protejate la nivel global.