pratex-sigla

 

 

De ce sa alegi pavajele pentru parcari ecologice PRATEX?

  • Sistemul Pratex este alcatuit din celule marite ce pastreaza mai multa apa in timpul sezonului secetos si prezinta orificii de scurgere optimizate pentru a asigura drenajul optim pe timp de ploaie.
  • Montaj facil si flexibil: placile se pot taia cu un fierastrau circular sau de mana pentru a le adapta la orice contur al pavajului.
  • Capacitate portanta foarte mare.
  • Montare si demontare rapida. Dupa montaj se poate indeparta pentru interventii la sol iar apoi se poate repune pe pozitie dupa terminarea lucrarilor.
  • Isi pastreaza pozitia datorita varfurilor de ancorare cu care sunt prevazute placile.
  • Invizibil: dupa cresterea ierbii pavelele Pratex aproape dispar in gazon.
  • Nu se deformeaza.
  • Nu aluneca datorita bordurii texturate.

Montajul pavajelor

Montajul este facil si se poate realiza chiar de dumneavoastra.

Acolo unde terenul este deja compactat in mod natural si drenajul se realizeaza natural fara probleme, este suficient sa indepartati cca 5 cm. din sol si sa asezati placile individuale, tinand cont si de cheile de imbinare intre placi. Dupa montarea placilor se umplu celulele cu pamant fin sau nisip, fara a se compacta. Pentru inierbare se pot utiliza seminte de gazon sau se poate lasa in grija vegetatiei spontane.

Pentru montaj in zone cu probleme de drenaj, acolo unde solul nu este compactat sau daca se doreste incarcarea peluzei cu sarcini mari (camioane), se recomanda realizarea unei fundatii de cca 15 cm cu pietris si nisip si compactarea fundatiei.

Peluza carosabila este gata!

Caracteristici

pratex-schita-si-caracteristici

Optiuni

Despre Pontarolo

Pontarolo Engineering S.p.a. face parte dintr-un consortiu de firme implicate in industria constructiilor de peste 50 de ani. Firma a luat fiinta in provincia italiana Pordenonenone si de-a lungul anilor a crescut gradual si sigur. Principalul obiect de activitate al grupului este cercetarea si dezvoltarea de tehnologii noi pentru domeniul constructiilor ce sunt mai intai aplicate in propriile santiere. Fiind ea insasi o firma de constructii, Pontarolo Engineering S.p.a. este in masura sa aprecieze cel mai bine nevoile si problemele industriei constructiilor. Combinand experienta vasta in domeniu cu cele mai avansate tehnologii, compania este capabila sa ofere proiectantilor si constructorilor o gama larga de produse inovatoare realizate conform celor mai inalte standarde de calitate. Astfel, se aduc imbunatatiri sistemului traditional de constructii pentru a corespunde celor mai recente cerinte din punct de vedere al standardelor legale.

Pontarolo Engineering este o companie dinamica, formata dintr-o echipa foarte motivata de experti iar de-a lungul anilor a primit numeroase premii si laude ca dovada a recunoasterii de care solutiile Pontarolo se bucura pe plan international. Forta companiei sta in fuziunea intre cercetare si aplicatie si in capacitatea de a transforma rezultatele cercetarii in patente protejate la nivel global.